Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen Aotsr Technology Co., Ltd. 86-0755 -13715345121 aotsrshuxin@163.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen Aotsr Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Shenzhen Aotsr Technology Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Διανομέας-χονδρεμπόρου,Εξαγωγέας,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  ZWNAV

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  >100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  5000000-10000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2017

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-0755 -13715345121

Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας Aotsr Shenzhen, επιχείρηση ΕΠΕ βρίσκεται στην προηγμένη νότια μητρόπολη - Περιοχή Luohu, πόλη Shenzhen.
Τα περισσότερα από τα προϊόντα της επιχείρησης είναι αποκλειστικά ιδιωτικά πρότυπα με τις προσαρμοσμένες διαμορφώσεις, κύριες αυτοκίνητες ηλεκτρονική και ναυσιπλοΐα μικρών οθονών productsTraditional μερών αυτοκινήτου, τροποποιημένο πλαίσιο προσώπου, τροποποιημένος ασύρματος φορτιστής υψηλών σημείων για τη κάμερα αντιστροφής αυτοκινήτων, ειδικό κρυμμένο υψηλό σημείο οδηγώντας όργανο καταγραφής για τα ειδικά αυτοκίνητα.

Ιστορία

Η επιχείρησή μας εστιάζει στη βιομηχανία ηλεκτρονικής μερών αυτοκινήτου υψηλών σημείων. Μετά από οκτώ έτη γρήγορης ανάπτυξης, έχουμε τα εργοστάσια και τις ανεξάρτητες ομάδες Ε&Α για να σχεδιάσουμε και να παραγάγουμε τα αποκλειστικά πρότυπα προϊόντα preivate με τις προσαρμοσμένες διαμορφώσεις. Τα προϊόντα μας όχι μόνο παρέχουν το εσωτερικό κατάστημα, αλλά και τον προμηθευτή της Νότιας Αμερικής, της Μέσης Ανατολής, της Ευρώπης, και της Αμερικής στο εξωτερικό. Η επιχείρηση όφειλε το δίκτυο πωλήσεων μέσω της χώρας και έρχεται σε επαφή με τις σχέσεις συνεργασίας στρατηγικής με το κοβάλτιο περισσότερων από 10 πωλήσεων αυτοκινήτων, και έχει καθιερώσει τις καλές συνεταιριστικές σχέσεις με πολλές επιχειρήσεις λύσης. Τα προϊόντα μας έχουν παραδοθεί στην Ευρώπη, την Αμερική, την Αφρική και την Ωκεανία, σε όλο τον κόσμο.

Υπηρεσία

ZWNAV είναι δεσμευμένο να παραγάγει το υψηλό σημείο, οικονομικώς αποδοτικά μέρη αυτοκινήτου, όπως το σύστημα ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ DVD, ΛΩΡΊΔΑ ΡΑΔΙΟΦΏΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ, ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ DVR, ΑΣΎΡΜΑΤΟΣ ΦΟΡΤΙΣΤΉΣ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΩΝ, και ούτω καθεξής. Έχουμε τα εργοστάσια και τις ανεξάρτητες ομάδες Ε&Α για να σχεδιάσουμε και να παραγάγουμε τα αποκλειστικά ιδιωτικά πρότυπα προϊόντα με την προσαρμοσμένη διαμόρφωση.
Παρέχουμε τα προϊόντα καλύτερης ποιότητας και την υπηρεσία για τους πελάτες μας. Κρατάμε κατά το 2000 τα διαφορετικά πρότυπα μηνιαία στο brina ο πελάτης μας με το γρήγορο και σύντομο χρόνο παράδοσης να κερδίσει περισσότερη ευκαιρία αγοράς. Προσφέρουμε επίσης μια διετή εξουσιοδότηση.
Ελάτε σε επαφή με μας σήμερα με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το τηλέφωνο και αρχίστε με μια μικρή διαταγή, θα βρείτε ότι είμαστε ο πολυτιμότερος συνεργάτης σας.

 

Η ομάδα μας

Η ομάδα μηχανικών μας μπορεί να αναπτύξει τα ειδικά πρότυπα σχεδίου στο λίγος χρόνο όταν απελευθερώνεται το νέο αυτοκίνητο στην αγορά. Μπορούν να καταστήσουν πέντε έως οκτώ νέα μοντέλα μηνιαία. Προσλαμβάνουμε τους πιστούς επαγγελματικούς μηχανικούς και τους διευθυντές παραγωγής που ασχολούνται με τα προϊόντα αυτοκινήτων DVD για περισσότερο από 15 έτη.

Παρέχουμε το αυτοκίνητο DVD στα διαφορετικά εμπορικά σήματα αυτοκινήτων, όλα τα προϊόντα μας θα πάνε στη δοκιμή γήρανσης προϊόντων για πάνω από πέντε ώρες πρίν εφοδιάζουν στην αποθήκη εμπορευμάτων.